We give chance

bal

Mi egy olyan egyesület vagyunk, amelyik nem oszt pénzt, ételt vagy ruhát. Munkánkkal esélyt adunk a változásra – mind a kisebbség, mind a többségi társadalom tagjainak. Ismerd meg programjainkat!

Development of children

bal_white

Célunk a telepen élő gyerekek alapkészségeinek és képességeinek fejlesztése, illetve a résztvevő önkéntesek és középiskolások társadalmi érzékenyítése.

Education for adults

bal

A BAGázs Felnőttoktatás programja az általános iskolai képzésből kiesett felnőtteknek nyújt lehetőséget arra, hogy befejezzék a nyolc osztályt, így jobb lehetőségeik legyenek a munkaerőpiacon.

Financial consciousness

bal_white

A telepen a legnagyobb problémát a közműtartozások, a szabálytalan áramvételezés és az adósságok jelentik. A jogklinika és adósságkezelés programban a telepiek és önkéntesek az adósságcsapdák felszámolásán és a telepen élők jogi problémáinak megoldásán dolgoznak együtt, hogy legyen út a kilátástalanságból.

Way to employment

bal

Programunk célja, hogy egy cigánytelepről is vezethessen út egy tisztességes munkahelyre. Mentorprogramunkban a telepi munkavállalók mellett a többségi társadalom munkaadóit is segítjük.

Make your voice heard!

bal

A mélyszegénységben élőkhöz nem jut el a nagypolitika, és helyzetükből adódóan nincsenek eszközeik arra, hogy bármilyen szinten is képviselhessék az érdekeiket. A BAGázs Hallasd a hangod! programja ezen kíván változtatni.

Sport trainings

bal_white

A sport példaértékű közösséget teremt a telep fiataljai körében. Segít elsajátítani olyan készségeket, mint a küzdeni tudás, csapatmunka vagy az önfegyelem, és olyan pozitív élményekhez juttatja a játékosait, amelyek által kiszakadhatnak környezetük sivárságából.

SUPPORT OUR WORK WITH YOUR DONATION!

bal
Support BAGázs’ work with a sigle or regular donation. Choose the donation method that fits you the best and get on the ever expanding list of our supporters!

Volunteering at BAGÁZS

bal
Become a member of BAGÁZS! If you agree with our goals and think that you could contribute to them in any way — with your time, energy, knowledge or anything else — apply to be a volunteer at us!