Esélyt adunk

bal

Mi egy olyan egyesület vagyunk, amelyik nem oszt pénzt, ételt vagy ruhát. Munkánkkal esélyt adunk a változásra – mind a kisebbség, mind a többségi társadalom tagjainak. Ismerd meg programjainkat!

Gyerekek fejlesztése

bal_white

Célunk a telepen élő gyerekek alapkészségeinek és képességeinek fejlesztése, illetve a résztvevő önkéntesek és középiskolások társadalmi érzékenyítése.

Felnőttoktatás

bal

A BAGázs Felnőttoktatás programja az általános iskolai képzésből kiesett felnőtteknek nyújt lehetőséget arra, hogy befejezzék a nyolc osztályt, így jobb lehetőségeik legyenek a munkaerőpiacon.

Pénzügyi tudatosság

bal_white

A telepen a legnagyobb problémát a közműtartozások, a szabálytalan áramvételezés és az adósságok jelentik. A jogklinika és adósságkezelés programban a telepiek és önkéntesek az adósságcsapdák felszámolásán és a telepen élők jogi problémáinak megoldásán dolgoznak együtt, hogy legyen út a kilátástalanságból.

Munkahelyteremtés

bal

Programunk célja, hogy egy cigánytelepről is vezethessen út egy tisztességes munkahelyre. Mentorprogramunkban a telepi munkavállalók mellett a többségi társadalom munkaadóit is segítjük.

Hallasd a hangod!

bal

A mélyszegénységben élőkhöz nem jut el a nagypolitika, és helyzetükből adódóan nincsenek eszközeik arra, hogy bármilyen szinten is képviselhessék az érdekeiket. A BAGázs Hallasd a hangod! programja ezen kíván változtatni.

Sportfoglalkozások

bal_white

A sport példaértékű közösséget teremt a telep fiataljai körében. Segít elsajátítani olyan készségeket, mint a küzdeni tudás, csapatmunka vagy az önfegyelem, és olyan pozitív élményekhez juttatja a játékosait, amelyek által kiszakadhatnak környezetük sivárságából.

TÁMOGASD AZ ADOMÁNYODDAL
MUNKÁNKAT!

bal
Ha hiszel abban, hogy a jövőt Te is alakíthatod – támogasd a munkánkat! Válaszd ki a neked leginkább megfelelő támogatási formát, és kerülj fel Te is Támogatóink egyre bővülő listájára!

LEGYÉL TE IS ÖNKÉNTES!

bal
Legyél te is a BAGázs tagja! Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudnál járulni a BAGázs munkájához az időddel, energiáddal, tudásoddal, vagy bármi mással, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

IRTATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.